Login

Pokhara - Nepal

Waar gaan we heen en wat doen we daar?

Pokhara is een middelgrote stad zo’n 100 km. ten westen van de hoofdstad Kathmandu. Hier werken 43 kerken samen om in een hindoeïstisch land de boodschap van hoop te verspreiden.

Raju Adhikari (zie foto) geeft hier gepassioneerd leiding aan. Hij zegt: ‘We hebben zoveel als we kunnen de liefde van Jezus Christus uit. We helpen verslaafden, delen voedsel uit, ontwikkelen hoopgevende initiatieven en vertellen wie Jezus is. We zijn blij met elke hulp die we kunnen krijgen.’ 

 

We gaan tijdens deze reis de mensen van het team van Raju ontmoeten en jongeren uit een aantal gemeenten. Hoe is het om christen te zijn in Nepal? Waar lopen ze tegenaan? Wat maakt hen enthousiast? We gaan mee met werkers in allerlei wijken die daar kinderclubs doen en buurtwerk organiseren. Daar hoort ook het helpen in tuinen bij en het klussen bij bouwwerkzaamheden. 

 

We willen dit project graag ondersteunen met een bedrag van € 5.000,-. 

 

Hoe komen we daar?

We vliegen eerst naar Kathmandu waar we 1 nacht verblijven en daarna met een binnenlandse vlucht naar Pokhara. Daar worden we opgehaald door het team van Raju en naar onze verblijfplek gebracht.

 

Hoe ziet de reis er uit?

We verblijven in Pokhara en trekken op met een groep jongeren van de gemeente. We bezoeken de plaatselijke kerkdiensten. Naast meehelpen met het project (o.a. constructie) is er gelegenheid om te genieten van de stad en de cultuur. 

Eén dag is er een excursie en één dag is vrij. 

Groepen

Informatie

Periodemaart - mei
Maximaal aantal deelnemers10
Internationale kosten 1147.00
Verblijfskosten 355.00
Indirecte kosten 200.00
Totaal prijs per deelnemer 1700.00*
* zie kostenstructuur