Login

Moeder- en babycentrum Vatutine - Oekraïne

DEZE REIS IS VOL IN JULI 2020 - OVERLEG VOOR ANDERE DATA OF BESTEMMING

 

Hoe komen we daar?

Er wordt gevlogen naar Kiev. Daar wordt u opgehaald en per bus naar het centrum in Vatutine (Cherkasy district) gebracht. De busreis zal met een grote groep ca. 3 uur bedragen.

 

Waar gaan we heen en wat doen we daar?

De mogelijkheden bij dit project zijn legio. Het is een groot centrum waar nog veel opgeknapt kan worden. Constructie, loodgieterswerk en elektra. Er is een mini boerderij met vee en een appelboomgaard. Kindervakantiewerk is vooral tijdens de lange zomervakantie zeer welkom. Zowel groepen met jongeren als groepen met actieve senioren zullen zich hier zeker nuttig kunnen maken. Deze locatie is uitermate geschikt voor een gemeentereis. 

 

 Het centrum 'Mercy House' biedt plaats aan ouderen, aan jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking en aan tienermoeders met hun baby.

Het centrum staat onder leiding van voorganger Anatoliy Krivenko en zijn vrouw Lyuba. Dit bijzonder hartelijke echtpaar komt handen (en geld) te kort voor alles wat er in het centrum moet gebeuren. Zij kijken er enorm naar uit om een groep of meerdere groepen te ontvangen.

 

Hoe ziet de reis er uit?

Uitgaande van een reis van 14 dagen is het reisschema als volgt:

1 reisdag heen; 2 zondagen met ontmoeting in en bij de kerk; 8 werkdagen samen met lokale bevolking; 1 dag vrij en 1 dag excursie; tot slot 1 reisdag voor de thuisreis.

Groepen

meertravels

MeerTravels

Moeder- en babycentrum Vatutine

Informatie

Periode18-29 juli 2020
Maximaal aantal deelnemers30
Internationale kosten 420.00
Verblijfskosten 220.00
Indirecte kosten 160.00
Totaal prijs per deelnemer 800.00*
* zie kostenstructuur