Login

Carrefour Bethanie - Frankrijk

Deze reis naar Zuid-Frankrijk wordt georganiseerd door Serve & Travel (SenT) in samenwerking met Stichting Steun Gereformeerde Kerken Frankrijk (SSGKF).

Centre Carrefour Béthanie (Bagard) is de plek waar je met elkaar verblijft. Het is dus handig als je een beetje Frans spreekt, al kom je met Engels ook een heel eind.
Béthanie is een bijzonder conferentiecentrum, waar Pierre Uger bezoekers de gelegenheid biedt voor retraite, verdieping en ontmoeting met andere geloofsgenoten. De Gereformeerde kerken in Frankrijk zijn vaak klein en ver uit elkaar gelegen. Een ontmoetingscentrum is daarom noodzakelijk.

DV 23 en 24 mei 2020 is er een grote landelijk conferentie waar wij ook bij zijn uitgenodigd. Extra handen kunnen ze die dagen wel gebruiken. Er komt een grote tent voor alle bezoekers. Banken moeten worden klaargezet en schoongemaakt. Bij de bediening is hulp nodig; kortom jouw aanwezigheid kan een verschil maken. Naast de werkzaamheden gaan we de prachtige omgeving verkennen: rondstruinen in de stad Nimes met z’n Romeinse arena, een mooie heuveltop beklimmen of een ijsje eten in het pitoresque dorpje Anduze. Daarnaast zal er ook bij Fransen zelf aan tafel gegeten worden, zodat je letterlijk kopje ondergaat in de Franse cultuur en die ander daadwerkelijk ontmoeten zal!

Samen het geloof delen en beleven is een belangrijk onderdeel van deze SenT reis, juist ook met de Fransen. Op zondag bezoeken we de lokale kerkdienst en iedere dag zal er een dagopening zijn.

Zo’n SenT reis is een prachtige kans om je dienstbaar te maken en van een andere cultuur te leren waarbij je die ervaring weer mee kan nemen als bouwsteen voor je eigen geloof.

Er wordt gereisd met een busje van Den Haag naar Béthanie. 
Er moeten minimaal 8 deelnemers zijn.  
De prijs p.p. is excl. kosten voor excursie en presentjes (reken ca €50,- p.p. ter plaatse te verrekenen)

Groepen

bethanie-2019

Bethanie 2019

Carrefour Bethanie

Informatie

Periode16-25 mei 2020
Maximaal aantal deelnemers8
Internationale kosten 82.00
Verblijfskosten 215.00
Indirecte kosten 74.00
Totaal prijs per deelnemer 370.00*
* zie kostenstructuur